Remedieri geamuri si usi termopan

Remedierile geamurilor si usilor termopan fac parte din politica noastra de cooperare cu clientul pe intreg parcursul relatiei dintre noi. Remedierea este parte din mentenanta si o tratam ca atare. Satisfactia oferita clientului este pe primul loc pentru echipa noastra.

Remedierea usilor termopan

In acest caz, remedierile se vor realiza la solicitarile efectuate de catre dumneavoastra si vor consta in evaluarea problemelor structurale sau de integritate aparute si in rezolvarea acestora. Balamalele usilor termopan, garniturile, mecanismele de inchidere, sistemul de rabatare, sunt elemente care tind sa necesite reparatii si remedieri mai consistente. Echipa noastra va propune acolo unde este necesar schimbarea acestor elemente, sau daca este posibil si mai putin costisitor, repararea lor. In final, dumneavoastra, ca si client, trebuie sa fiti multumit de prestatia tehnicienilor nostri.

Remedierea geamurilor termopan

Geamurile termopan in general sunt formate dintr-o parte mobila si o parte fixa. Partea fixa nu este, in mod necesar, supusa presiunilor si factorilor externi. Din aceasta cauza riscul ca aceasta sa se degradeze in timp este mai scazut decat la partea mobila.

Geamul termopan mobil are mecanisme care se pot degrada in timp si care pot duce la solicitarea de remedieri din partea noastra. Va vom prezenta pe masura ce remedierile vor avea loc toate implicatiile si problemele care pot aparea din cauza unor defectiuni la geamul dumneavoastra. De exemplu, in cazul pierderii integritatii garniturii, geamul termopan nu va mai etansa si va permite pierderea caldurii.

Remedierea realizata de echipa noastra

Raspunsul pe care o sa il primiti atunci cand faceti apel la echipa noastra va fi unul satisfacator. Este important sa stiti problemele aparute la elementele structurale ale u┼čilor sau geamurilor termopan si sa comunicati aceste probleme tehnicienilor nostri. In acest fel, ei se vor putea ocupa de evaluarea acestor elemente si va vor putea estima atat costurile reparatiei cat si durata necesara pentru remediere.