Montaj sistem / bara antipanica

O bara antipanica iti asigura o iesire imediata in caz de urgenta pentru ca poate trece de incuietori, indiferent de sistemul de blocare al usii. Exista pe piata o gama larga de sisteme de bara antipanica, de diverse tipuri si modele.

Indiferent de tipul de usa, fie ca este din lemn, metalica, PVC sau aluminiu, putem asigura montarea unui sistem antipanica de calitate si de lunga durata. Oferim asistenta in achizitionarea sistemului cel mai usor de operat, cu aspect estetic conform usii pe care va fi montata.

Instalarea unui astfel de sistem este recomandata in magazine, spitale, gradinite, scoli. Asiguram montaj sisteme antipanica in toate sectoarele din Bucuresti.

O bara antipanica are rolul sa elibereze usile de iesire in situatiile de urgenta sau de panica. Astfel, usa este deschisa prin apasarea barei orizontale. Usile pot fi deschise din exterior, prin intermediul manerului, dar si in situatia in care usa este blocata poate fi deschisa din interior, prin intermediul barei de impingere. Prin instalarea unui sistem antipanica, crestem siguranta persoanelor aflate in cladire, in cazul in care este necesara evacuarea de urgenta a acestora. Aceste usi iesire de urgenta sunt cunoscute si sub numele de „usi antifoc” sau „usi rezistene la foc”.

Pentru o siguranta sporita, contacteaza-ne pentru lucrari de montaj sisteme antipanica de calitate si la costuri reduse, in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov!