sticla termopan

decupare geam termopan

Doresti sa-ti instalezi hota, centrala termica, grila de aerisire sau ventilator? De acum inainte geamul termopan nu va mai fi un impediment!
Oferim servicii profesionale de decupare geam termopan pentru trecere tubulatura si montare ventilatie. Scapa acum de grijile instalatiilor care iti pot afecta geamul termopan!

Decupare geam termopan in orice sector din Bucuresti si din judetul Ilfov

Pentru lucrari de instalatie tubulatura hota, centrala termica, grila de aerisire sau ventilator, geamul se decupeaza inainte de a deveni termopan. Pentru aceasta procedura, se poate folosi o masina speciala de gaurire sau se poate opera si manual.

Dupa ce au fost date gaurile in ambele foi de geam, se confectioneaza baghete din aluminiu din interiorul foilor de geam, in felul urmator:

O bagheta se va confectiona pe rotund, pentru a reda un aspect estetic geamului, iar cealalta bagheta la dimensiunea geamului. Ambele vor fi umplute cu silicagel pentru impiedicarea condensului. Pe ambele laturi ale baghetei de aluminiu se va aplica o banda de butil care va fi sigilata, in cele din urma, cu tiocol.

Cum se poate gauri un geam termopan?

In functie de fiecare nevoie, un geam termopan se poate gauri in orice forma posibila: ovala, trapezoidala, rotunda, dreptunghiulara, etc. In functie de tubulatura care va fi instalata, intr-un geam termopan se pot da atatea gauri cate sunt necesare, dar in functie de latimea si lungimea acestuia.


Contacteaza-ne pentru servicii profesionale de decupare geam termopan!

Oferim lucrari de inalta calitate de decupare geam termopan pentru tubulatura, in orice sector din Bucuresti si in judetul Ilfov. Pentru a beneficia de o lucrare de calitate, executata in scurt timp,Contacteaza-ne !