Tipurile de geamuri

Geamurile utilizate de echipa noastra atat pentru reparatii, cat si pentru modelare, sunt geamurile lowe, geamurile argon si geamurile mate. Administrarea integritatii structurale a acestora este atent urmarita pe parcursul instalarii lor sau pe parcursul producerii acestora. Constientizam nevoia de estetic care de multe ori primeaza in fata utilitatii asociate geamurilor si din acest motiv venim cu diferite solutii inedite la problemele dumneavoastra.

Folosirea geamului lowe

Geamul lowe permite un transfer scazut de caldura prin radiatie. Acest lucru poate fi realizat prin aplicarea pe o fata a sticlei a unui strat de argint, prin pulverizarea particulelor de argint pe geamul care se afla in stare topita. De asemenea se mai poate face aceasta pulverizare si in vid. In acest fel, argintul devine parte componenta a geamului lowe.

Folosirea geamului argon

Geamul argon este de fapt geamul termopan, in interiorul caruia este introdus gazul rar, argon. Geamul termopan, fiind compus din doua geamuri suprapuse, separate de un distantier metalic, si de obicei la o distanta de 16 mm, necesita umplerea spatiului ramas liber cu diversi compusi. Preferam sa utilizam Argonul ca si compus principal deoarece acesta nu permite geamului sa faca implozie ca urmare a diferentei de presiune din exterior sau interior cu presiunea aflata intre cele doua geamuri suprapuse.

Folosirea geamului mat

Geamurile mate sunt cele tratate mecanic sau chimic, avand ca scop reducerea transparentei. Geamurile mate sunt realizate in sensul unui aspect estetic si reducerea transparentei poate fi controlata de catre expertii nostri. Suntem convinsi ca va putem oferi si satisface dorintele pe care le aveti in privinta calitatii geamurilor mate. Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de oricare dintre geamurile de mai sus, fie ca este vorba despre reparatii sau pentru instalare. Oferim calitate, siguranta, simt estetic si va asiguram confortul casei dumneavoastra indiferent de tipurile de geamuri pe care le alegeti.