Plasa insecte la usi pe balamale

plasa de insecte pe balamale

Scapa de prezenta neplacuta a insectelor in locuinta ta! Echipa ReparatiiFerestre iti pune la dispozitie un mod simplu si eficient impotriva insectelor, fara sa fie necesara folosirea insecticidelor.

Oferim servicii de montare plase de insecte la usi pe balamale. Aceste plase de insecte sunt fixate pe un cadru de aluminiu prevazut cu balamale, care permite o oscilare batanta a usii spre exterior. Fixam plasa de insecte pe un suport cu doua sisteme de inchidere fiabile, actionate cu doua manere la interior si un maner in partea de exterior.

Instalam plase de insecte la usi pe balamale in orice sector din Bucuresti si in judetul Ilfov!

Indiferent de locatia ta din Bucuresti sau din judetul Ilfov, noi vom fi prezenti la scurt timp dupa solicitare, pentru a iti oferi cele mai practice solutii de montaj plase de insecte!

Aceste plase au avantajul ca se pot aplica pe usi de orice dimensiuni, sunt transparente si rezistente la rupere, fiind alcatuite din fibra de sticla. De asemenea, se curata rapid si foarte usor.

In sezonul rece, cand prezenta insectelor este mai redusa, plasa de tip cadru poate fi demontata cu usurinta de catre oricine.

Proprietati plase de insecte

Ramele plaselor de insecte din aluminiu pot avea urmatorile culori: standard alb, maro, nuc, stejar auriu, mahon, mooreiche (wenge). La cerere, se pot vopsi in orice culoare RAL.

Sita cu care este dotata plasa de insecte este confectionata din fibra de sticla (fibra de carbon) care este de culoare gri.

Plase de insecte se pot confectiona la usi de pana la 2500 mm inaltime.

Contacteaza-ne pentru montaj plase de insecte la usi pe balamale! Pentru a beneficia de o lucrare calitativa de montaj plase de insecte la usi pe balamale, contacteaza-ne completand formularul de pe pagina de contact! Efectuam lucrari doar in Bucuresti si in judetul Ilfov!